L-Glutamin 350 kapslí 500 mg - Carne Labs

L-Glutamin 350 kapslí 500 mg - Carne Labs

L-Glutamine 350 kapslí 500 mg fermentedGlutamin aminokyselina s mnoha funkcemi v metabolismu lidského těla. Suplementace glutaminem snižuje atrofii svalu při katabolických stavech a

363 Kč s DPH

315,70 Kč

565 Kč s DPH Sleva 35.7%

Skladové číslo: PT/46043011

Dostupnost: Skladem

Výrobce: Carne Labs

L-Glutamine 350 kapslí 500 mg fermented

Glutamin aminokyselina s mnoha funkcemi v metabolismu lidského těla. Suplementace glutaminem snižuje atrofii svalu při katabolických stavech a šetří tělesné proteiny anabolickým působením-urychlením proteosyntetických dějů. Glutamin příznivě podporuje integritu střevní sliznice a imunitní funkce.

Náš výrobek obsahuje glutamin, který je vyráběn fermentační technologí. Vysoce kvalitní a šetrná výroba suroviny, neobsahuje žádná rezidua, která mohou vznikat při klasické výrobě. Glutamin fermented je prvním svého druhu na našem trhu. Glutamin má mimořádně vysokou čistotu a kvalitu. Pozor ve vodě glutamin cyklizuje je nestabilní!!!!!!!!!!!!

Dávkování:

3 kapsle ráno, 3 kapsle 60 minut před tréninkem a 3 kapsle 40 minut po tréninku nebo večer před spaním.

Složení:

1 kapsle obsahuje:

  • L-glutamine 500mg

Rozdíl mezi L- Glutaminem pocházejícím z fermentace a z chemické syntézy

  • Vlastnosti produktu

    L-Glutamin, pocházející z fermentace, je vyráběn mikrobiální fermentací a čištěn extrakcí, purifikací atd. Velmi zřídka kdy je v tomto procesu výroby používána jakákoli těkavá látka. Proto tento druh L-Glutaminu patří k přírodním produktům a splňuje koncept „Green Enviromental Protection“ = „ochrany životního prostředí“. Na druhé straně, při použití L-Glutamové kyseliny, jako hlavního surového materiálu pro výrobu L-Glutaminu, pocházejícího z chemické syntézy, je zapotřebí několika toxických chemických sloučenin, jako jsou například methanol, CS2, čpavek atd. Proto tento druh L-Glutaminu nelze řadit k přírodním produktům.

    Účinnost v lidském těle

    L-Glutamim pocházející z fermentace si osvojuje mikrobiální fermentaci a využívá pro svůj vznik enzymatické reakce. Proto je stupeň jeho biologického využití vysoký a jeho vstřebatelnost, funkce a vliv jsou pro lidské tělo příznivé. Na druhé straně, u L-Glutaminu pocházejícího z chemické syntézy, nejsou jeho funkce a vliv tak dobré jako u produktu vyrobeného fermentací. Samozřejmě může mít také v lidském těle vedlejší účinky kvůli těkavým organickým nečistotám a zbytkům.

    Kvalita produktu

    Toxické a škodlivé sloučeniny, jako jsou methanol, CS2, čpavek atd., jsou při výrobě L-Glutaminu chemickou syntézou nezbytné. Methanol, sulfidy a jiné látky je však složité z produktu odstranit dokonce i iontovou výměnou, destilací atd. Zůstanou více či méně v konečném produktu a po požití jsou lidskému tělu škodlivé. Dále je v chemickou syntézou získaném L-Glutaminu zřetelnější pachuť pocházející z čpavku a sulfidů. Tato pachuť získaná chemickou syntézou je v produktu při spolknutí stále patrná, přestože čichem není postřehnutelná. Fermentací získaný L-Glutamine nepotřebuje při své výrobě žádnou z výše zmiňovaných toxických nebo škodlivých látek, čímž se předchází  zbytkům organických těkavých nečistot v produktu a nevýhodám chemické syntézy.

    Výrobní prostředí

    L-Glutamin pocházející z mikrobiální fermentace je vyráběn skrze biochemické reakce v podmínkách s normální teplotou a tlakem. Zřídka kdy jsou používány jakékoliv organické těkavé látky, což vše dohromady zajišťuje lepší výrobní prostředí. Proto tato výroba vyhovuje standardům ochrany životního prostředí. Malé množství zbytkového kalu, destilátu a odpadní vody může být zlikvidováno s následujícími omezeními: *Veškeré usazeniny zachycené na filtračním rámu při tlakové filtraci tekutiny, vzniklé při kvašení, je možno použít jako přídavné krmivo pro ryby, prasata atd. *Malé množství zbytkové vody může být po dokonalém zpracování a vyčištěná vypuštěno. *Destilát může být dále lépe využit po přeměně na vysoko-thiamino-proteinové hnojivo. Všechna tato opatření pomáhají předcházet znečištění životního prostředí a pomáhají zajistit čistotu výroby. Na druhé straně prostředí výroby L-Glutaminu pocházejícího z chemické syntézy je horší kvůli přídavným toxickým a škodlivým chemickým látkám, jako jsou metanol a CS2, které poškozují životní prostředí dokonce i po zpracování.

    Budoucnost vývoje

    L-Glutamin pocházející z mikrobiální fermentace patří k přírodním produktům. Vyhovuje mezinárodním požadavkům ochrany životního prostředí a zřídka kdy může životní prostředí znečistit. Proto může být jeho velkovýroba realizována a budoucnost této výroby je optimistická. Na druhé straně je bez budoucnosti L-Glutamin, vyráběný chemickou syntézou, při použití škodlivých chemických látek, jako jsou metanol, CS2 atd., které mají za následek špatné výrobní podmínky a znečišťují životní prostředí. Proto byla výroba L-Glutaminu chemickou syntézou kompletně zakázána v mnoha jiných zemích, jako jsou Japonsko, Korea atd.

Pavel Trampota - PT Servis

Tento výrobek Vám nabízí firma Pavel Trampota - PT Servis

Tato stránka používá cookies. Vice info

Přihlášení