Šípkový sirup s rumem

Šípkový sirup s rumem

Sirup ze šípku s rumem - určeno k ředění vodou.

115 Kč s DPH

100 Kč

Skladové číslo: HD/045

Dostupnost: Skladem

Výrobce: Hradecké delikatesy

Co je to a co s tím?

Šípkový sirup s rumem má nádhernou temně oranžovou barvu, která se pojí s jemnými tóny šípku a je završena lehounkým nádechem rumovým aroma. Když jsem sirup poprvé ochutnala, evokoval ve mně chuť vánoc. Výsledná chuť souzní právě s tímto obdobím. Šípkový sirup je příjemným přítelem do nepohody, ať už zimou praskají tabulky v oknech, meluzína kvílí v komíně a prudký severní liják bičuje naši střechu. Vhodný " k čaji o páte" k přislazení nebo jako poleva třeba na bábovku nebo jiný dezert. Lahodný je v různých krémech s ovocem. Vykouzlit můžete různé míchané nápoje. Opět je to o fantazii a chuti každého.

Míchané nápoje raději slaďte sirupem místo cukru, který se špatně rozpouští a nápoje kalí. Nápoje jsou pak jemnější, chutnější a mají lepší konzistenci.

A co ještě?

Ručně a šetrně vyráběný sirup ze šípků v Čechách, je bez chemických konzervantů aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO, sirup obsahuje cca 3,8 % alkoholu.

Kam to dát?

Doba trvanlivosti 12 měsíců. Po otevření skladujte do teploty 25 °C mimo přímé slunce a do 4 týdnu spotřebovat. Před otevřením protřepat.

Etiketa

Sirup ze šípku s rumem - určeno k ředění vodou.

Obsah 500 ml.

Složení: řepný cukr max. 65% , voda, šípek odšťavněný min. 4%, rum tuzemský min. 3,8%, kyselina: kyselina citronová. Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku. Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR. Doporučené ředění 1:15. Usazenina či zákal nejsou na závadu.

Před upotřebením promíchejte!

Hradecké delikatesy

Tento výrobek Vám nabízí firma Hradecké delikatesy s.r.o.

Alternativní produkty

  • Meduňkový sirup

    Sirup z meduňky - určeno k ředění vodou.

    Skladové číslo: HD/044

    Dostupnost: Skladem

    115 Kč s DPH

    100 Kč

Tato stránka používá cookies. Vice info

Přihlášení