Aceto balzamikový ocet

Aceto balzamikový ocet

Základní Aceto ze sladkých jablek – má sveží sladkokyselou chuť, která je bez hnilobného chuťového ocásku. Ihned po sklizni vyzrálých plodů se kvasí Cider a poté se ve druhé etapě ocet vyrábí tradiční metodou.

49 Kč s DPH

42,60 Kč

Skladové číslo: HD/073

Dostupnost: Skladem

Výrobce: Hradecké delikatesy


Jablečné aceto:

Tradice zrání vinných octů ze sladké odrůdy Trebbiano v dřevěných sudech existuje v oblastech Modena a Emilie-Romania již tisíce let. Podle původních pravidel musí nejmladší ocet zrát minimálně 12 let. Ten úplně nejstarší zraje 25 až 50 let. Za tu dobu se několikanásobně odpaří a nasákne z dubových, akátových, kaštanových a dalších druhů dřevěných sudů neuvěřitelnou chuť.

Zároveň se i prodraží natolik, že je žádný řetězec nechce prodávat. V dnešní uspěchané době, je jednodušší obarvit octovou rychlokvašku a napsat kouzelná slova balsamico a modena. Pravděpodobně nikde nenajdete zmínku o tom, kolik let takové balsamico strávilo v sudech. Takže další globální potravinářský podvod.

Základní Aceto ze sladkých jablek – má sveží sladkokyselou chuť, která je bez hnilobného chuťového ocásku. Ihned po sklizni vyzrálých plodů se kvasí Cider a poté se ve druhé etapě ocet vyrábí tradiční metodou.

Všechna naše Aceta se od sebe výrazně liší. Jsou vyráběna výhradně z čerstvých, sladkých jablek. Od prvního sběru jablka, lisování, po stočení Aceta do lahve, nepřijde do kontaktu se žádnými přísadami, barvivy, sladidly, ani chemickými přísadami. Ve všech případech jsou Aceta stoprocentními produkty z jablek. Nic lepšího pro zdravou stravu nenajdete.

Hradecké delikatesy

Tento výrobek Vám nabízí firma Hradecké delikatesy s.r.o.

Nepřehlédněte!

Tato stránka používá cookies. Vice info

Přihlášení